Companie

Suntem un atelier de confeţii din ţesături, care produce îmbrăcăminte pentru protectie: uniforme paza, salopete, halate, camasi, jachete, etc.

Avem o experienţă de 13 ani în acest domeniu. Ne-am dezvoltat capacitatea de producţie an de an şi am făcut investiţii, atât în modernizarea atelierului cât şi în utilaje noi.

Firma DELTA SERVICES 2000 SRL foloseste tehnologia adecvata pentru obtinerea unei inalte productivitati si a unei calitati de executie deosebite. Are in dotare masini simple si speciale (Juky, Necchi, Colibri, etc.), instalaţii de abur de medie presiune şi mese speciale pentru călcat , cu absorţie şi suflaj.

Intreaga gama de masini ce executa operatiunile speciale este continuu intretinuta, reglata si calibrata astfel incit parametrii calitativi ai confectiilor sa ramina constanti.

Fabrica este organizată pe 2 linii tehnologice cu proces integrat confecţionat, călcat şi finisat. Are o capacitate de producţie de cca 1600 buc pe lună ( s-a luat in calcul ca unitate de masura o camasa barbateasca).

În prezent producem doar pentru clienti din Romania cum sunt: GLOBAL SECURITY SISTEMS S.A.(membru Rompetrol), NAPOGUARD&SECURITY S.R.L., TELELINK SERVICES ROMANIA, M.C. SERV TOUR S.R.L., TRYLON TSF ROMANIA, EUROTIRE etc. De asemenea, din anul 2004 am inceput sa producem echipamente pentru reteaua HoReCa . Dintre clientii din aceasta categorie putem mentiona : “EL GRECO HOTEL”, “REMBRANDT HOTEL”, “MONTE NELLY HOTEL”, “PARC HOTEL” etc. Reprezentativ pentru calitate produselor realizate in cadrul atelierului este faptul ca am devenit furnizori de echipamente pentru CASA MAJESTATII SALE REGELE MIHAI I.

O atentie deosebita am acordat recrutarii si calificarii muncitorilor, astfel incat acestia sa poata deservi cu randament maxim utilajele din dotare si sa asigure nivelul de calitate al fiecarei operatii pe care o executa. Numarul total de personal este de 11 angajati, lucrand o singura tura.

Organizarea si supravegherea productiei este asigurata de catre 2 tehnicieni foarte buni, cu pregatire profesionala corespunzatoare si cu experienta in productie

Dorind sa asigure si sa pastreze constant calitatea produselor si a managementului, DELTA SERVICES 2000 SRL este in curs de certificare ISO 9001/2000.

Suntem interesaţi să stabilim contacte şi colaborări cu parteneri din ţară şi externi de pe piaţa U.E., în vederea stabilirii unor relaţii de producţie şi comercializare a produselor noastre.